Om Dokken Consulting

Varmt välkommen!

Vi är ett nystartat företag i Stockholm med förkärlek att göra webben bättre.

Jag som är ägare heter Tobias Dokken.

Jag har sedan 2009 varit verksam som systemutvecklare med fokus på dot.net med främst Umbraco och Dynamicweb som CMS. Det har genom åren blivit skräddarsydda lösningar på löpande band och många skapade integrationer med tredjepartslösningar. Allt från Slack, Teams, Google, Facebook till Fortnox. Har arbetat både på webbyrå och inhouse. Jag har suttit på de flesta stolar som går att sitta på. Allt från designer och utvecklare till SEO.

Det har även blivit en hel del projekt inom php och Wordpress.

På bloggen kommer jag att dela med mig av mina tankar om branschen. Lågt och högt. Det blir även en hel del analyser av webbplatser och observationer och tankar.

Tobias Dokken

Min ledstjärna är att hjälpa webbplatser att prestera bättre. Med det tänker jag främst på åtgärder som leder till fler affärer eller som förenklar processer för företag. T.ex. integreringar eller automatiseringar. Snygg design och att ha en snygg sajt i all ära, men det betyder inte mycket att vara snygg om ingen ser dig eller inte ser dina styrkor bakom den vackra fasaden. Det är inte sällan som företag lägger ner stora pengar på sin nya webbplats bara för att krasst konstatera att det faktiskt inte händer så mycket sett till antal besök och konverteringar.

Utöver analyser och att koda så har jag en förkärlek för släktforskning där jag med lupp och förstoringsglas letar efter bortglömda anfäder och anmödrar.

Vår Vision

Vi tror på en digital värld där webbplatser inte bara är en kostnad, utan även en investering som ger konkreta resultat. Vår vision är att omvandla webbplatser till kraftfulla verktyg som driver trafik, skapar konverteringar och ger verklig avkastning på investeringen.

Vår vision

Många företag känner att deras webbplats inte ger något värde, trots att de har investerat mycket pengar i den. Ofta beror detta på att de inte har fått rätt information eller stöd efter att webbplatsen har lanserats. Många tror felaktigt att en ny, attraktiv webbplats automatiskt löser alla problem. Sanningen är att det krävs mycket mer än så.

Vi vill ändra på detta. Vi vill hjälpa företag att förstå vikten av att kontinuerligt arbeta med och förbättra sin webbplats. Genom att erbjuda expertis inom webbutveckling, konsultering och konvertering, hjälper vi våra kunder att skapa webbplatser som inte bara ser bra ut, utan som också presterar bra och ger verklig avkastning.

Kontakt

Du behöver ange namn
Ogiltig e-postadress
Meddelandet kan inte vara tomt

Låt oss samarbeta för att tillsammans skapa något riktigt bra!

Vi brinner för att förbättra webbplatser och drömmer om en bättre webb, där webbplatserna är lätta att förstå, har tydligt budskap och fungerar som de borde göra.

Tel: 076 - 918 34 26

E-post: tobias@dokken.se

Våra tjänster

Hemsidor

Har ni en befintlig hemsida som ni behöver hjälp med? Vi hjälper er med allt från att lösa problem med utseendet och konverteringsmål till att skapa en helt ny hemsida.

Analys av webbplats

Vi utför en granskning av webbplatser, där fokus är på utseende, prestanda, budskap som förmedlas och vi kommer att komma med förslag på vad som kan förbättras eller göras annorlunda.

Konsultering

Det är ofta svårt att veta vad man ska förvänta sig av sin webbplats. Då kan det vara bra att ta hjälp av en konsult som kan granska allt från systembeskrivning till testning av webbplats. 

© 2023 | Dokken Consulting