Om Dokken Consulting

Vilka vi är

Vi är en webbyrå i Stockholm, som grundades 2023, som skapar webbplatser, analyserar och förbättrar befintliga webbplatser. 

Vilka vi är

Vi skapar automatiserade processer och integrationer med fokus på att göra livet enklare för företag.

Vår vision

Vi vill att företag ska känna att deras webbplatser är en investering som ger konkreta resultat och inte bara är en kostnad. 

Vår vision

Vår vision är att omvandla webbplatser till kraftfulla verktyg som driver trafik, skapar konverteringar, sparar in tid på administrativa arbetsuppgifter och ger verklig avkastning på investeringen.

Vår strategi

Vi vill arbeta långsiktigt och smart. Det kan vara bra att börja blygsamt och sedan bygga vidare i samband med att hemsidans användning växer.

Vår strategi

Det är ändå viktigt att ha framtida strategi i åtanke när hemsidan planeras. Se på det som ett kretslopp.

Information om mig som grundade företaget

Jag som grundade företaget heter Tobias Dokken.

Efter att ha varit verksam som systemutvecklare sedan 2009 och med ett stort antal webbprojekt i bagaget så var det dags att ta nästa steg. Jag hade länge stört mig på webbyråer som skapat hemsidor åt kunder utan att informera om vad de borde förvänta sig och behöver känna till. Resultatet var inte sällan att kunden lagt ner större summor på att få en hemsida som sedan mest bara samlade på sig damm och långt ifrån uppfyller de initiala förväntningarna på kunder som strömmar in till hemsidan. Liknande gäller övriga områden inom webbranschen.

Jag ville ta reda på vad som var möjligt när jag har fria tyglar att göra det som jag anser är nödvändigt för att uppnå bästa resultat.

Min ledstjärna är att hjälpa hemsidor att prestera bättre. Med det tänker jag främst på åtgärder som leder till fler affärer eller som förenklar processer för företag. T.ex. integreringar eller automatiseringar. Snygg design och att ha en snygg sajt i all ära, men det betyder inte mycket att vara snygg om ingen ser dig eller inte ser din fantastiska personlighet som gömmer sig bakom den vackra fasaden. Det är inte sällan som företag lägger ner stora pengar på sin nya webbplats bara för att krasst konstatera att det faktiskt inte händer så mycket sett till antal besök och konverteringar.

Lite kuriosa om mig:

  • Stort intresse för släktforskning.
  • Jag har bott 9 år i Kina och kan prata mandarin, fast i ärlighetens namn så är jag bättre på att äta dem.
  • Äter jordnötter med pinnar.
  • Söker efter det perfekta teet, men har ännu inte lyckats hitta rätt.
  • Har druckit världens dyraste kaffe.
  • Har hoppat världens högsta bungy jump.
Tobias Dokken

Kontakt

Du behöver ange namn
Ogiltig e-postadress
Meddelandet kan inte vara tomt

Ta gärna kontakt med oss

Vi brinner för att förbättra webbplatser och drömmer om en bättre webb, där webbplatserna är lätta att förstå, har tydligt budskap och fungerar som de borde göra.

Tel: 076 - 918 34 26

E-post: tobias@dokken.se

Våra tjänster

Hemsidor

Vi skapar skräddarsydda hemsidor med fokus på konvertering och som är anpassade efter era behov och önskemål.

Analys av webbplats

Vi utför en granskning av hemsidor med fokus på utseende, prestanda, budskap som förmedlas och kommer med förslag på vad som kan förbättras.

Konsultering

Det är ofta svårt att veta vad man ska förvänta sig av sin hemsida. Då kan det vara bra att ta hjälp av en konsult som kan granska allt från systembeskrivning till testning.