Konsultering

Många webbplatsinnehavare saknar bakgrund inom bland annat webbutveckling, digital marknadsföring och konverteringsoptimering. Det kan därför vara svårt att veta vad man ska förvänta sig av sin webbplats och vad som behövs. Inte sällan är man utelämnad till webbyrån.

Då kan det vara bra att anlita en utomstående konsult som kan granska allt från systembeskrivning till testning av webbplats. 

Granskning av systembeskrivning

En systembeskrivning beskriver i detalj vad som ska göras och hur lång tid det uppskattas ta. Systembeskrivningen är väldigt viktig så att det inte råder några frågetecken om exakt vad som ska göras. Den största orsaken till misslyckade projekt är en dålig systembeskrivning.

Vi kommer att bedöma systembeskrivningen och försöka identifiera sådant som är bra att få med eller som behöver förtydligas. Vi kan även bedöma rimligheten i den uppskattade tiden.

Testning av webbplats

Det kan vara extra viktigt att få hjälp med testning av er webbplats av utomstående experter i samband med att ni fått den levererad. Det vill säga när det är dags att testa och hitta problem. Vi vet vad man ska leta efter och testa. Det vanligaste problemet är att vissa element inte fungerar bra eller ser bra ut vid vissa skärmstorlekar och även att vissa grundfunktioner saknas.

Det är även bra att med jämna mellanrum låta någon utomstående granska er webbplats. Det är lätt att bli hemmablind då man själv sett sin egna webbplats tusentals gånger. 

Skicka in en förfråganDu behöver göra ett val
Du behöver ange namn
Ogiltig e-postadress
Meddelandet kan inte vara tomt

Kontakta oss gärna med förfrågan och kort beskrivning på vad som önskas så återkopplar vi så fort som möjligt.

Tobias Dokken

Vi brinner för att förbättra webbplatser och drömmer om en bättre webb, där webbplatserna är lätta att förstå, har tydligt budskap och fungerar som de borde göra.

Våra övriga tjänster

Hemsidor

Har ni en befintlig hemsida som ni behöver hjälp med? Vi hjälper er med allt från att lösa problem med utseendet och konverteringsmål till att skapa en helt ny hemsida.

Analys av webbplats

Vi utför en granskning av webbplatser, där fokus är på utseende, prestanda, budskap som förmedlas och vi kommer att komma med förslag på vad som kan förbättras eller göras annorlunda.

© 2023 | Dokken Consulting