Analys av webbplats

 

Analys av webbplatser och förslag på åtgärder

Har du en webbplats som kanske inte presterar som den borde?

Oavsett om svaret på frågan är ja eller nej så kan det alltid finnas behov av att få en analys av sin webbplats. Det skadar inte att få någon annans perspektiv. 

Vi utför en audit / granskning av webbplatser, där fokus är på utseende, prestanda, budskap som förmedlas och vi kommer att skapa en lista på förslag till förbättring med fokus på konvertering.

Det är alldeles för många som har webbplatser, som inte sällan kostat väldigt mycket pengar, men som inte ger någon avkastning tillbaka. Oftast så är huvudorsaken att sökmotoroptimering saknas och även att det saknar tydliga konverteringsmål samt att budskapet som webbplatsen vill förmedla inte framgår direkt. 

Även med bra sökmotoroptimering så kan det vara så att företagets bransch inte ger tillräckligt mycket potentiell trafik. Då gäller det att anpassa sig till det.

Skicka in en förfråganDu behöver göra ett val
Du behöver ange namn
Ogiltig e-postadress
Meddelandet kan inte vara tomt

Kontakta oss gärna med förfrågan och kort beskrivning på vad som önskas så återkopplar vi så fort som möjligt.

Tobias Dokken

Vi brinner för att förbättra webbplatser och drömmer om en bättre webb, där webbplatserna är lätta att förstå, har tydligt budskap och fungerar som de borde göra.

Våra övriga tjänster

Hemsidor

Har ni en befintlig hemsida som ni behöver hjälp med? Vi hjälper er med allt från att lösa problem med utseendet och konverteringsmål till att skapa en helt ny hemsida.

Konsultering

Det är ofta svårt att veta vad man ska förvänta sig av sin webbplats. Då kan det vara bra att ta hjälp av en konsult som kan granska allt från systembeskrivning till testning av webbplats. 

© 2023 | Dokken Consulting