Hemsidor

Har ni en befintlig webbplats som ni behöver hjälp med? Vi hjälper er med allt från att lösa problem med utseendet till att skapa en helt ny webbplats.

Hemsidor där allt är möjligt

Vi skapar skräddarsydda hemsidor och funktioner som hjälper företag att skala upp.

Vårt fokus är på bland annat

  • Snygg design
  • Automatik
  • Skapa integrationer
  • Tydliga konverteringsmål
  • Kostnadseffektiva lösningar

För oss är det viktigt att kunden har tillräckligt med kött på benen för att göra olika val. Eftersom en hemsida ska användas aktivt i flera år är det en bra investering att lägga ner tid på att komma fram till vilket upplägg som är bäst för just dig. Det är bättre och mer hållbart än att välja färdig mall med förbestämd struktur. 

Vi tror på kvalitet före kvantitet. Vi anpassar hemsidor efter kunders behov utan att kostnaden skenar iväg. För att hålla nere kostnaden och tidsåtgärden så använder vi oss ändå av mallar, istället för att uppfinna hjulet på nytt. 

Mallarna kommer förstås att skräddarsys och anpassas så att hemsidan blir unik och uppfyller kundens alla önskemål. Vi kan skapa helt ny design vid behov.

Vi är inte ute efter att bara göra en affär. Vi vill att det ska gå bra för våra kunder och att de ska ha bästa förutsättningarna för att lyckas.

Vi kommer att lyssna på era behov samt göra en analys av marknaden för att tillsammans välja bästa strategin för just er webbplats.

Vi använder oss främst av publiceringsverktyget Umbraco för att skapa hemsidor.

Förbättring av befintlig webbplats

Om man redan har en webbplats så behöver den oftast inte göras om från grunden. Det räcker oftast med att se över hur allt fungerar idag, vilka målen är med webbplatsen och utifrån det ta beslut över vad som behöver göras. Vi tar ett helhetsgrepp och kommer kontinuerligt med förslag på förbättringar.

Vi kan även utföra fixar och förbättringar av funktioner och element på webbplatsen som inte fungerar eller ser optimalt ut. 

Det är tyvärr alldeles för många som har en webbplats, som ser okej ut och har kostat mycket att skapa men som inte ger någon avkastning. 

Med oss så får ni hög kvalité till ett bra pris. Skär ner på kostnaden utan att skära ned på kvalitén. Det kommer ni att märka ganska snabbt om ni väljer oss.

Automatiserade processer och integrationer

Vi kan erbjuda mycket mer än bara en hemsida.

Vi ser hemsidan som en del av ett kretslopp som tyvärr för få drar nytta av för att få ut den fulla potentialen. Vi kan hjälpa till med strategi för att hjälpa till med att automatisera processen. Automatiserade processer innebär frigjord tid som kan läggas på er verksamhet .

Vi skapar strategier för automatiserade processer och självklart integrationer med tjänster som ni använder på daglig basis för att processerna ska vara möjliga. 

Ett formulär fylls i -> Det skapas en pdf. Det skapas en lead i ert affärssystem (även notiser i övriga system) där kontakten läggs till. Har ni inte redan ett affärssystem så kan det vara värt att fundera på att börja använda ett. Fråga oss gärna om hjälp!

Exempel på några mallar

 

Vi vill betona hur viktigt det är att tänka på konverteringsmål och hur det ska fungera redan från början. Oftast är det i form av ett formulär eller knapp. En webbplatsbesökare ska förstå direkt vad ni erbjuder.

Skicka in en förfråganDu behöver göra ett val
Du behöver ange namn
Ogiltig e-postadress
Meddelandet kan inte vara tomt

Kontakta oss gärna med förfrågan och kort beskrivning på vad som önskas så återkopplar vi så fort som möjligt.

Våra tjänster

Analys av webbplats

Vi utför en granskning av hemsidor med fokus på utseende, prestanda, budskap som förmedlas och kommer med förslag på vad som kan förbättras.

Konsultering

Det är ofta svårt att veta vad man ska förvänta sig av sin hemsida. Då kan det vara bra att ta hjälp av en konsult som kan granska allt från systembeskrivning till testning.