Webbutveckling

Har ni en befintlig webbplats som ni behöver hjälp med? Vi hjälper er med allt från att lösa problem med utseendet till att skapa en helt ny webbplats.

Förbättring av befintlig webbplats

Om man redan har en webbplats så behöver den oftast inte göras om från grunden. Det räcker oftast med att se över hur allt fungerar idag, vilka målen är med webbplatsen och utifrån det ta beslut över vad som behöver göras. Vi tar ett helhetsgrepp och kommer kontinuerligt med förslag på förbättringar.

Vi kan även utföra fixar och förbättringar av funktioner och element på webbplatsen som inte fungerar eller ser optimalt ut. 

Det är tyvärr alldeles för många som har en webbplats, som ser okej ut och har kostat mycket att skapa men som inte ger någon avkastning. 

Med oss så får ni hög kvalité till ett bra pris. Skär ner på kostnaden utan att skära ned på kvalitén. Det kommer ni att märka ganska snabbt om ni väljer oss.

Ny webbplats

Vi kan skapa en helt ny webbplats åt er. Det gör vi med hjälp av publiceringsverktyget Umbraco. 

En webbplats från oss kommer att vara unik. Vi kommer att lyssna på era behov samt göra en analys av marknaden för att tillsammans välja bästa strategin för just er webbplats.

Vi har mallar som ni kan välja mellan för att få önskad design, utan att det kostar multum för att skapa helt ny design från skratch. Designen kommer sedan att skräddarsys och anpassas för att ni ska få en webbplats som är väldigt väl förberedd för att uppnå så bra resultat som möjligt. Vi anser att det är onödigt att uppfinna hjulet på nytt med ny “unik” design. Det blir sällan bättre bara för att designen är helt ny. Bara mycket dyrare. Det är bättre att välja önskad stil med hjälp av färdig mall och sedan göra anpassningar så att det blir unikt. Vi kan självklart också låta en designer skapa helt ny design.

Exempel på några mallar

 

Vi vill betona hur viktigt det är att tänka på konverteringsmål och hur det ska fungera redan från början. Oftast är det i form av ett formulär eller knapp. En webbplatsbesökare ska förstå direkt vad ni erbjuder.

Skicka in en förfråganDu behöver göra ett val
Du behöver ange namn
Ogiltig e-postadress
Meddelandet kan inte vara tomt

Kontakta oss gärna med förfrågan och kort beskrivning på vad som önskas så återkopplar vi så fort som möjligt.

Tobias Dokken

Vi brinner för att förbättra webbplatser och drömmer om en bättre webb, där webbplatserna är lätta att förstå, har tydligt budskap och fungerar som de borde göra.

Våra övriga tjänster

Analys av webbplats

Vi utför en granskning av webbplatser, där fokus är på utseende, prestanda, budskap som förmedlas och vi kommer att komma med förslag på vad som kan förbättras eller göras annorlunda.

Konsultering

Det är ofta svårt att veta vad man ska förvänta sig av sin webbplats. Då kan det vara bra att ta hjälp av en konsult som kan granska allt från systembeskrivning till testning av webbplats. 

© 2023 | Dokken Consulting