Konvertering

Ett helhetsgrepp för att höja konvertingen

Vi tar ett helhetsgrepp för att hjälpa till med att höja konverteringen för din webbplats.

Till att börja med är det viktigt att samla in data med hjälp av Google Analytics och liknande verktyg. Utan data går det inte dra några slutsatser om vad som fungerar på er webbplats och vilken sorts trafik som är mest lönsam. Det går att på förhand veta vad som brukar fungera, men det går aldrig att vara helt säker. Det är data som bekräftar vad som fungerar och inte fungerar.

Utan data så blir det bara gissningar. Du förlorar dessutom även möjligheten att identifiera mönster över som påverkar konverteringen.

Ibland kan problem med webbplatsen upptäckas tack vare analys av konverteringen. Om du till exempel märker att en viss webbläsare eller skärmupplösning gör mycket sämre ifrån sig än genomsnittet så är det värt att undersöka varför det är så. Ibland beror det på problem med just den webbläsaren eller skärmupplösningen.

Vi kommer att titta på hur webbplatsen presterar nu och vad som går att förbättra. Det blir mycket mätning, testning och analyser.

Vi kommer att göra en konkurrentanalys och mycket mer.

Konvertering är ett långsiktigt arbete. Det tar tid att uppnå resultat och det är viktigt att analysera kontinuerligt för att se hur det går och vad som kan förbättras.

Skicka in en förfråganDu behöver göra ett val
Du behöver ange namn
Ogiltig e-postadress
Meddelandet kan inte vara tomt

Kontakta oss gärna med förfrågan och kort beskrivning på vad som önskas så återkopplar vi så fort som möjligt.

Tobias Dokken

Vi brinner för att förbättra webbplatser och drömmer om en bättre webb, där webbplatserna är lätta att förstå, har tydligt budskap och fungerar som de borde göra.

Våra övriga tjänster

Hemsidor

Har ni en befintlig hemsida som ni behöver hjälp med? Vi hjälper er med allt från att lösa problem med utseendet och konverteringsmål till att skapa en helt ny hemsida.

Analys av webbplats

Vi utför en granskning av webbplatser, där fokus är på utseende, prestanda, budskap som förmedlas och vi kommer att komma med förslag på vad som kan förbättras eller göras annorlunda.

Konsultering

Det är ofta svårt att veta vad man ska förvänta sig av sin webbplats. Då kan det vara bra att ta hjälp av en konsult som kan granska allt från systembeskrivning till testning av webbplats. 

© 2023 | Dokken Consulting